No Thanks
I forbindelse med lanceringen af vores nye webshop, www.carolinesillesen.dk, vil vi udlodde et styks (valgfri) plakat hver fra min nyeste serie ”Creatures” til tre vindere!

I serien ”Creatures” har jeg prøvet at undersøge menneskets væsen og dets ontologi gennem min streg. Jeg har skubbet til min ellers relativt kontrollerede streg, og prøvet at føle mig gennem tegningens udformning uden større form for perfektionisme. Alle tegninger er tegnet efter en gammel metode, hvor man har øjnene lukket og dermed kun bruger sit indre sind, til at forestille sig tegningen, og så føle den ud i hænderne i en lang streg uden at kigge på papiret. Tilbage står man med rene følelser på papiret. Jeg har dog efterfølgende givet dem lidt kant, ved at fremhæve vigtige elementer i tegningen gennem blyantsmarkering og mønstre.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at sørge for at have liket vores facebookside, www.facebook.com/caroline.sillesen.illustrations og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det kan du gøre her: http://eepurl.com/EreJr

Vinderne bliver nemlig offentlig gjort over hhv. facebooksiden og nyhedsbrevet.

Vi ved, at mange er tilmeldt mere end rigeligt med nyhedsbreve, hvorfor vores nyhedsbrev kun vil udkomme i forbindelse med nye serier eller nye plakater på hjemmesiden, rabatter eller andre former for tilbud eller udsalg – altså, kun noget der har direkte interesse for kunden.

Like, tilmeld og deltag!

Jeg glæder mig til at se de tre vindere, og hvilke plakater de vælger. Konkurrencen slutter den 17. september.